Zoek

Klanten waarderen Zorg-Lokaal gemiddeld met een 8,4.

Verantwoording en toezicht

Verantwoording en toezicht, belangrijke onderdelen binnen het social domein. Want of het nu gaat om het borgen van toezicht, het tijdig en adequaat verantwoorden van publieke middelen of het in control blijven door middel van een (materiële) controleplan ten behoeve van Wmo en Jeugdwet? 

Onze sociaal- en resultaatgerichte medewerkers met kennis van applicaties, processen en relevante wetgeving binnen het sociaal domein, staan voor je klaar. Ook hebben we een aantal consultants met expertise op het gebied van onderzoek naar rechtmatig- en doelmatigheid. Zij ontzorgen je graag met vraagstukken op dit vlak.

Waarom Verder?
Onze naam is niet voor niks Verder. Wij streven ernaar cliënten in de toekomst nog meer zelf de regie in handen te geven. Het gaat tenslotte om hun leven. Zou het niet mooi zijn als cliënten straks op slechts één plek hoeven te vertellen waar ze behoefte aan hebben? Dat zij van daaruit verder worden geholpen door de juiste instellingen of personen, zonder dat zij de weg moeten zoeken? Onze cliënten verder helpen en hen zelf laten meebouwen aan een financieel gezonde toekomst. Dat is waar wij voor staan en gaan. Wij zijn Verder!

Bent u nieuwsgierig naar Verder?
Kijk dan snel op onze nieuwe website www.verdergroep.nl.

De website van Zorg-Lokaal blijft voorlopig, zodat onze klanten nog in kunnen loggen op het Zorg Portaal. 

Vanaf 1 januari heeft Zorg-Lokaal
een nieuwe naam, namelijk Verder. 

X
Scroll naar boven