Welkom Joram!

Joram Verbaas is een positief ingestelde, sportieve levensgenieter uit het midden van het land. Jarenlang is hij al werkzaam binnen het sociaal domein. En sinds kort staat hij bij Zorg-Lokaal als consultant klaar om gemeenten te helpen administratieve Wmo en Jeugdwet processen optimaal te organiseren. Welkom Joram!

“Het optimaal organiseren van werkprocessen middels standaardisering en automatisering levert gemeenten tijdsbesparing op. Deze tijdsbesparing zorgt ervoor dat met focus kan worden gewerkt aan de core business. En op de verbetering daarvan. Bovendien is vanuit optimaal georganiseerde werkprocessen betrouwbare data voor gemeenten beschikbaar. Data die inzicht geeft voor sturing op lokale zorg en grip op financiën.” Joram
 
Optimaliseren, standaardiseren en automatiseren
Tijdens een van de recentere opdrachten binnen het sociaal domein optimaliseerde hij samen met een landelijke zorgaanbieder het facturatieproces. Belangrijk onderdeel daarvan was het efficiënter inregelen van het berichtenverkeer. Ook bij diverse andere organisaties in de zorgketen (gemeente, zorgaanbieder, ziekenhuis, administratieve dienstverlener) zorgde hij er de afgelopen tien jaar voor dat werkprocessen werden geoptimaliseerd, gestandaardiseerd en geautomatiseerd.
 
Kennis, houding, gedrag
Zijn kennis van processen en analyses binnen het sociaal domein, gevoel voor organisatie sensitiviteit en planmatige manier van werken zet Joram graag bij opdrachtgevers in. Resultaat- en procesgericht en rekening houdend met de mensen in het proces. Het eerste project waarmee Joram van start is gegaan, is bij een gemeente in de provincie Gelderland. Altijd met de wetenschap dat hij zijn collega’s met specifieke expertise kan raadplegen. Bijvoorbeeld onze financiële afdeling voor expertise rondom het declaratieproces en controleverklaring proces, ICT-ers als het gaat om iStandaarden en dashboards en de backoffice voor inzicht in werkprocessen en samenwerking met CAK en SVB.
 
Advies en ondersteuning
Administratieve processen en systemen moeten op orde zijn en blijven. Gemeenten die hierbij advies en ondersteuning kunnen gebruiken, kunnen bij Joram terecht. Bijvoorbeeld voor een maatwerkscan. Een maatwerkscan geeft uw gemeente of regio advies op maat om processen, zoals het inrichten van de PDC, organiseren van berichtenverkeer, verwerken van mutaties of het analyseren van data, verantwoord te organiseren.
 
20190506

Bezoekadres
Wilhelminastraat 39
6131 KM Sittard

Postadres
Postbus 5065
6130 PB Sittard

Meer informatie?
088 007 9494
(ma-vr | 9:00u – 16:30u)

Wil uw gemeente meer informatie?  Neem dan via onderstaande button contact met ons op.  

Scroll naar top