Bas, bedankt en geniet!

Jarenlang heeft Bas Zorg-Lokaal verrijkt met zijn financiële kennis. Maar nu is de tijd aangebroken dat hij van zijn welverdiende pensioen gaat genieten. Deze mijlpaal hebben we met gemengde gevoelens gevierd. Afscheid nemen is nooit leuk, maar we gunnen Bas van harte zijn pensioen!

Financiën, daarin was Bas bij ons bijna tien jaar expert. Hij begon al bij onze organisatie toen we nog WMO kantoor heetten en we dienstverlening rondom de Wmo voor gemeenten aanboden.

 

In de loop der jaren kreeg Bas met heel wat nieuwe dingen te maken. Met de groei van ons bedrijf en de uitbreiding van onze dienstverlening passeerden veranderingen op vele gebieden de revue. Werkprocessen, ICT systemen, Jeugdwet, decentralisatie, standaardisering, uniformering, controleverklaringsproces, declaratieproces, onderzoek naar zorglevering, quickscans en niet te vergeten de naamswijziging van ons bedrijf van Wmo kantoor naar Zorg-Lokaal. 

 

Bas: wat heb je veel meegemaakt en wat heb je een berg werk verzet in de afgelopen jaren. Namens al je collega’s enorm bedankt voor je jarenlange inzet! Geniet van je pensioen!

Bezoekadres
Wilhelminastraat 39
6131 KM Sittard

Postadres
Postbus 5065
6130 PB Sittard

Meer informatie?
088 007 9494
(ma-vr | 9:00u – 16:30u)