GRATIS Sociaal Domein kennis!

De feestdagen staan voor de deur. Thuis maken we het weer extra gezellig en er wordt vaker een gezelschapsspelletje gespeeld. En wat versterkt samenspel het saamhorigheidsgevoel! Voor het Sociaal Domein geldt dit natuurlijk ook!  Want wat gebeurt er als niet dezelfde taal wordt gesproken of als benodigde kennis onvoldoende aanwezig is? 

Voor gemeenten maakten we het WeKey kennis spel. Ook verantwoorde zorginzet blijft ten slotte een kwestie van goed samenspel! En daar helpen wij gemeenten graag bij. 

Gratis WeKey spel voor gemeenten

Teams binnen het Sociaal Domein kunnen met behulp van dit spel op een ludieke en interactieve manier kennis bevorderen en zorgen voor eenduidige communicatie. Afdelingshoofden en teammanagers binnen het gemeentelijk Sociaal Domein kunnen een spel aanvragen. Zonder verdere verplichtingen.

Een gratis spel voor uw gemeente?
Stuur een mail naar secretariaat@zorg-lokaal.nl met onderstaande gegevens. Dan kunnen wij ons ervan verzekeren dat het spel bij de juiste persoon terecht komt*.

*Omdat het spel in een eenmalig beperkte oplage is gemaakt, zullen we zolang de voorraad strekt maximaal twee spellen per gemeente toesturen. 

Goed samenspel

Het blijft een uitdaging om Jeugdwet en Wmo budgetten recht- en doelmatig in te zetten en optimaal te sturen. Er komt ook heel wat kijken bij het organiseren van zorg en ondersteuning voor burgers. 

Zorg-Lokaal gunt alle gemeenten voor 2020 veel inzicht en overzichtelijke stuurinformatie voor grip. Stuurinformatie gebaseerd op betrouwbare data uit goed georganiseerde processen en up-to-date systemen. 

Samen verder met grip op verantwoorde zorginzet.

02-12-2019

Bezoekadres
Wilhelminastraat 39
6131 KM Sittard

Postadres
Postbus 5065
6130 PB Sittard

Meer informatie?
088 007 9494
(ma-vr | 9:00u – 16:30u)

Wil uw gemeente meer informatie?  Neem dan via onderstaande button contact met ons op.  

Scroll naar top