Over ons

Zorg-Lokaal helpt ongeveer 10% van de Nederlandse gemeenten om de administratie rondom toegekende zorg verantwoord uit te voeren. Dit levert gemeenten of regio’s betrouwbare en relevante data voor stuur- en managementinformatie. Samen verder met grip op verantwoorde zorg.

Hoe het begon in 2007

Na overheveling van de taak Hulp bij het Huishouden naar gemeenten begon Zorg-Lokaal in 2007 onder de naam WMO kantoor. Dit is ontstaan na privatisering van het toenmalige CZ Zorgkantoor.

De gebruikte systemen en processen binnen de AWBZ werden verbeterd en specifiek ingericht voor de individuele gemeenten. Deze innovatieslag vormde het fundament voor onze huidige dienstverlening.

Wat we doen

Verantwoord georganiseerde en uitgevoerde administratieve processen leveren gemeenten data voor stuur- en managementinformatie. Dit geeft gemeenten grip om:

Met onze kennis van het berichtenverkeer (iJw/iWmo), administratieve processen, financiële processen en data-analyse bieden wij gemeenten deze grip.

Van (gedeeltelijke) uitvoering van administratieve processen en onderzoek tot en met projectmanagement op locatie. We zijn bekend met de inspannings-, output-en taakgerichte uitvoeringsvarianten.

Samen verder met grip op verantwoorde zorg.

Certificeringen
Elke dag beter worden door maximale aandacht te hebben voor kwaliteit en informatiebeveiliging. Dat hadden we al en nu tonen we dit ook aan. Dit heeft erin geresulteerd dat wij de certificering voor ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 hebben behaald.


Als klant van Zorg-Lokaal kun jij rekenen op processen die voldoen aan gevestigde hoge standaarden. Tevens zijn informatieverwerkingen die aan ons worden toevertrouwd te allen tijde in goede handen. Verbetersuggesties? Dan gaan wij ermee aan de slag. Dat is waar je van ons op aan kan.

Vraag hier onze brochure aan

  Bezoekadres
  Wilhelminastraat 39
  6131 KM Sittard

  Postadres
  Postbus 5065
  6130 PB Sittard

  Meer informatie?
  088 007 9494 (ma-vr | 9:00u – 16:30u)

  Scroll naar top

  Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.