Zoek

Klanten waarderen Zorg-Lokaal gemiddeld met een 8,4.

Ons team

Zorg-Lokaal is een fijne, compacte organisatie met collegialiteit hoog in het vaandel. Van helpdeskmedewerker tot consultant of software developer binnen het sociaal domein, wij zijn altijd bereid elkaar te helpen.

Wij zijn goed in de ‘blauwe’ kant én hebben oog voor de mens. Dat zijn dan ook belangrijke vereisten voor werken bij Zorg-Lokaal. Net als gevoel voor het dynamische speelveld van het sociaal domein.

Werk je hier, dan houd je van complexe vraagstukken en begrijp je tegelijkertijd waar gestroomlijnde processen in de praktijk aan bijdragen. Samen dragen we bij aan verantwoorde zorg voor iedere burger.

 

Waarom Verder?
Onze naam is niet voor niks Verder. Wij streven ernaar cliënten in de toekomst nog meer zelf de regie in handen te geven. Het gaat tenslotte om hun leven. Zou het niet mooi zijn als cliënten straks op slechts één plek hoeven te vertellen waar ze behoefte aan hebben? Dat zij van daaruit verder worden geholpen door de juiste instellingen of personen, zonder dat zij de weg moeten zoeken? Onze cliënten verder helpen en hen zelf laten meebouwen aan een financieel gezonde toekomst. Dat is waar wij voor staan en gaan. Wij zijn Verder!

Bent u nieuwsgierig naar Verder?
Kijk dan snel op onze nieuwe website www.verdergroep.nl.

De website van Zorg-Lokaal blijft voorlopig, zodat onze klanten nog in kunnen loggen op het Zorg Portaal. 

Vanaf 1 januari heeft Zorg-Lokaal
een nieuwe naam, namelijk Verder. 

X
Scroll naar boven