Dashboard

Ons dashboard geeft contractmanagement, beleid, financiën, administratieve uitvoering en wijkteams overzichtelijk inzicht voor toekomstgerichte sturing op lokale zorg. Dit dashboard is een veilig en betrouwbaar platform dat op basis van data uit administratieve backoffice processen interactief inzicht met benchmarkmogelijkheden voor gemeenten en regio’s biedt. Samen verder met grip op verantwoorde zorg.

Tientallen gemeenten gebruiken ons interactieve, online dashboard om grip te hebben en houden op financiën, cliënten en zorgaanbieders. Op basis van historische data uit de gemeentelijke backoffice biedt ons platform gemeenten en regio’s inzicht met benchmark mogelijkheden.

Interactief inzicht

Voor contractmanagement, beleid, financiën, administratieve uitvoering en wijkteams geeft het dashboard 24 uur per dag, 7 dagen per week interactief (b.v. per periode, wet, zorgaanbieder, cliënt, gebied, productcategorie, productcode) inzicht in:
Onder andere waarde en benutting, declaratiegedrag;
Onder andere unieke cliënten, cliënten per gebied, in- en uitstroom;

Onder andere zorgaanbiederskaart, looptijden.

Juiste en volledige data

Werklijsten | Om op basis van kwalitatieve data te kunnen sturen faciliteert het dashboard werklijsten. Deze werklijsten helpen gemeenten om de data rondom bijvoorbeeld onwaarschijnlijk hoge toewijzingen, toewijzingen zonder MAZ-MUZ, zorgaanbieders zonder toewijzing et cetera te verbeteren.
Data coaches | Onze data coaches begeleiden gemeenten bij vraagstukken rondom data-analyse en prestatieverbetering.

Veilige basis

Het dashboard voldoet aan wet- en regelgeving voor privacy en beveiliging. Zo is het dashboard bijvoorbeeld continue via een beveiligde verbinding (Vecozo) toegankelijk en wordt cliëntdata geanonimiseerd weergegeven.

Zonder gedoe

Investeren in een eigen applicatie, ICT ontwikkelaars, functioneel beheerders en data coaches is voor gemeente(n) niet nodig. Zorg-Lokaal zorgt er in samenwerking met gemeenten voor dat het dashboard wordt geïmplementeerd. Vervolgens zorgt periodieke aanlevering van data uit de gemeentelijke backoffice voor een zo actueel mogelijk inzicht.

Onze functioneel beheerders zijn alle werkdagen telefonisch en per email bereikbaar voor het bieden van hulp en ondersteuning. Zorg-Lokaal ICT experts en data coaches ontwikkelen het dashboard continue door. In nauwe samenwerking met de markt. 

Artificial Intelligence


Aan de hand van declaratiegegevens geeft ons machine learning voorspelmodel een verwachting van de kosten voor het komende jaar. De informatie die hieruit voortkomt ondersteunt gemeenten bij het opstellen van begrotingen voor het komende jaar. Het voorspelmodel wordt na verloop van tijd steeds verder getraind met behulp van grotere hoeveelheden data, waarmee we blijven streven naar steeds accuratere voorspellingen.

Vraag hier onze brochure aan

  Bezoekadres
  Wilhelminastraat 39
  6131 KM Sittard

  Postadres
  Postbus 5065
  6130 PB Sittard

  Meer informatie?
  088 007 9494 (ma-vr | 9:00u – 16:30u)

  Benieuwd wat Zorg-Lokaal voor jouw gemeente kan betekenen?
  Vraag dan hier de gewenste informatie aan.

  Scroll naar top

  Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.