Klanttevredenheidsonderzoeken en technische metingen

Klanttevredenheidsonderzoeken en technische metingen
Klanttevredenheidsonderzoeken en technische metingen voeren wij dagelijks uit. Zo nemen wij telefonische enquêtes af over huishoudelijke ondersteuning en voor zorg zoals begeleiding of dagbesteding. Tevens zullen wij binnenkort starten met rechtmatigheidsonderzoeken. Benieuwd hoe dit alles in zijn werk gaat? Lees dan snel verder.
Telefonisch onderzoek

Voor verschillende klanten voeren wij diverse soorten klanttevredenheidsonderzoeken uit. Zo nemen wij telefonische enquêtes af bij burgers over de huishoudelijke ondersteuning die zij ontvangen. Tevens nemen wij telefonische enquêtes af voor zorg zoals begeleiding of dagbesteding.

In de telefonische enquêtes stellen wij vragen om inzicht te krijgen in de geleverde zorg en de tevredenheid van de klanten over organisatorische kwesties. De telefonische enquêtes over het jaar 2020 zitten momenteel in de afrondfase. Dit betekent dat onze klanten binnen enkele weken de rapportages hiervan kunnen verwachten.

Technische metingen

Voor huishoudelijke hulp via zorg in natura voeren wij al jaren de zogenaamde ‘technische metingen’ uit. Hierbij gaat onze inspecteur op huisbezoek om passende vragen te stellen aan de zorgontvanger. Maar veel belangrijker nog om te kijken of de huishoudelijke hulp volgens de richtlijnen gebeurt. Tevens zullen wij binnenkort starten met rechtmatigheidsonderzoeken, hierbij gaat een inspecteur op bezoek bij budgethouders. Hierover leest u meer in onze Whitepaper | Gericht werken vanuit rechtmatigheid.

Zoals je leest gaan de telefonische onderzoeken gelukkig door. Uiteraard gaan wij liever op bezoek, maar kiezen wij nu voor de veiligheid en gezondheid van onze klanten en onze medewerkers. Toch kunnen we op deze manier de uitvoering meten, dat een belangrijke schakel is in de verbetercyclus binnen de Wmo en Jeugdwet. Wanneer de situatie rondom het coronavirus huisbezoeken weer toestaat, staan wij ook weer op deze manier voor je klaar.

Belevingsonderzoek

Verschillende gemeenten hebben ons benaderd voor het uitvoeren van een belevingsonderzoek onder hun burgers. Dit omdat een huisbezoek in het kader van de technische meting vanwege het coronavirus momenteel niet uitgevoerd kan worden. Wil je hier meer over weten? Neem dan via onderstaande links contact met ons op.

Meer informatie?

Ja! Ik wil ook grip krijgen én houden op verantwoorde zorg. Of een keer brainstormen met een van onze experts? Neem vandaag dan nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Bezoekadres
Wilhelminastraat 39
6131 KM Sittard

Postadres
Postbus 5065
6130 PB Sittard

Meer informatie?
088 007 9494
(ma-vr | 9:00u – 16:30u)

Wil uw gemeente meer informatie?  Neem dan via onderstaande button contact met ons op.  

Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.