Maatwerkscan

Zijn administratieve processen rondom zorginzet vanuit de Wmo en/of Jeugdwet verantwoord georganiseerd? Draagt de data uit deze administratie bij aan effectieve stuur- en managementinformatie? Met een maatwerkscan heeft uw gemeente of regio snel inzicht en advies voor verbetering.

Voldoen aan gemeentelijke uitvoeringstaken om rechtmatige en doelmatige zorgondersteuning te bieden vanuit de Wmo- en/of Jeugdwet. Binnen de gewenste beleidseffecten en begrotingsdoelstellingen. Hiervoor zijn administratieve processen en systemen nodig die volwassen zijn georganiseerd.

Administratieve processen waaruit data over financiën, cliënten en zorgaanbieders wordt gegenereerd voor stuur- en managementinformatie. Deze stuur- en managementinformatie geeft gemeenten en regio’s grip op verantwoorde zorginzet.

Inzicht

Met een maatwerkscan krijgt uw gemeente of regio inzicht in de administratieve processen en systemen die nodig zijn om zorginzet van toewijzing tot uitbetaling verantwoord te organiseren.

Diverse processen

Onze consultant brengt op basis van desk research, interviews, observaties en de Zorg-Lokaal procesmonitor diverse processen in kaart.
Een uitgebreid rapport met bevindingen en aanbevelingen wordt ten slotte gepresenteerd.
Wil uw gemeente meer informatie over een maatwerkscan of onze andere dienstverlening? Vul dan hier uw informatieverzoek in.

Vraag hier onze brochure aan

Bezoekadres
Wilhelminastraat 39
6131 KM Sittard

Postadres
Postbus 5065
6130 PB Sittard

Meer informatie?
088 007 9494 (ma-vr | 9:00u – 16:30u)

Scroll naar top