Maatwerkscan

Zijn administratieve processen rondom zorginzet vanuit de Wmo en/of Jeugdwet verantwoord georganiseerd? Draagt de data uit deze administratie bij aan effectieve stuur- en managementinformatie? Met een maatwerkscan heeft uw gemeente of regio snel inzicht en advies voor verbetering.

Voldoen aan gemeentelijke uitvoeringstaken om rechtmatige en doelmatige zorgondersteuning te bieden vanuit de Wmo- en/of Jeugdwet. Binnen de gewenste beleidseffecten en begrotingsdoelstellingen. Hiervoor zijn administratieve processen en systemen nodig die volwassen zijn georganiseerd.

Administratieve processen waaruit data over financiën, cliënten en zorgaanbieders wordt gegenereerd voor stuur- en managementinformatie. Deze stuur- en managementinformatie geeft gemeenten en regio’s grip op verantwoorde zorg.

Inzicht

Met een maatwerkscan krijgt jouw gemeente of regio inzicht in de administratieve processen en systemen die nodig zijn om zorginzet van toewijzing tot uitbetaling verantwoord te organiseren.

Diverse processen

Onze consultant brengt op basis van deskresearch, interviews, observaties en de Zorg-Lokaal procesmonitor diverse processen in kaart.

Een uitgebreid rapport met bevindingen en aanbevelingen wordt ten slotte gepresenteerd.

Wil jouw gemeente meer informatie over een maatwerkscan of onze andere dienstverlening? Vul dan hier jouw informatieverzoek in.

Vraag hier onze brochure aan

  Bezoekadres
  Wilhelminastraat 39
  6131 KM Sittard

  Postadres
  Postbus 5065
  6130 PB Sittard

  Meer informatie?
  088 007 9494 (ma-vr | 9:00u – 16:30u)

  Scroll naar top

  Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.