Sociale Dienst Drechtsteden vertelt over ons dashboard

Klantverhaal Sociale Dienst Drechtsteden

Sociale Dienst Drechtsteden maakt gebruik van ons ontwikkeld dashboard. In dit blog vertelt Jiska Meijer, senior contractbeheerder, over hoe het dashboard haar helpt in haar dagelijkse werkzaamheden.

Jiska, stel je eens voor?

Mijn naam is Jiska Meijer en werkzaam als senior contractbeheerder bij Sociale Dienst Drechtsteden in Dordrecht. Voornamelijk ben ik bezig met het maken van analyses en monitoring. Wij willen namelijk zo goed mogelijk in control blijven met een groeiende contractportefeuille en toenemende complexiteit. Het dashboard van Zorg-Lokaal helpt ons hier enorm bij.

Waarbij helpt het dashboard jou bij in je dagelijkse werkzaamheden?

Voor Individuele Begeleiding hebben wij een SLA (Service Level Agreement) ingericht, met diverse prestatie indicatoren. Het dashboard van Zorg-Lokaal helpt ons om ons doel na te streven, namelijk kwalitatief goede, doelmatige en effectieve ondersteuning voor onze inwoners. We hebben een goede relatie met onze aanbieders en vanuit deze basis kijken we samen naar de cijfers. Wat gaat goed, wat kan beter of slimmer?

Waarom zou je het dashboard aanraden?

Het dasboard van Zorg-Lokaal zou ik aanraden, omdat de data goed bruikbaar is. Is dit niet het geval? Dan staat Zorg-Lokaal klaar om zaken aan te passen en doen ze dit snel en met goed resultaat.

Hoe vind je de samenwerking met Zorg-Lokaal?

De samenwerking met Zorg-Lokaal ervaar ik als prettig en warm. Ze staan altijd klaar om ons te helpen.

Meer informatie?

Het dashboard is ontwikkeld met de visie om data te structureren naar toegankelijke informatie. Zo bieden wij een hulpmiddel voor grip op verantwoorde zorg. Vragen over ons dashboard? Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Bezoekadres
Wilhelminastraat 39
6131 KM Sittard

Postadres
Postbus 5065
6130 PB Sittard

Meer informatie?
088 007 9494
(ma-vr | 9:00u – 16:30u)

Scroll naar boven