Zoek

Snelle inzet voor gemeente Heeze-Leende

gemeente Heeze-Leende

Om de plotselinge uitval van een medewerker op te lossen had gemeente Heeze-Leende snel ondersteuning nodig. Capaciteit met de juiste kennis om de administratie rondom toegekende zorgondersteuning vanuit de Wmo en Jeugdwet verantwoord uit te kunnen voeren.

Voornamelijk rondom het facturatieproces, de eindafrekening met zorgaanbieders en het genereren en managementinformatie was binnen het team van gemeente Heeze-Leende ondersteuning nodig. Zowel bij het ondersteunen in de uitvoering als het krijgen van advies over procesverbetering.

Oplossing met resultaat

Het consequent afhandelen van facturen en kennis over berichtenverkeer droeg bij aan het tijdig en rechtmatige betalen van zorgaanbieders. Direct effect voor de zorgaanbieder en voor de juistheid van actuele data voor managementinformatie. Een backoffice expert en een consultant gingen bij gemeente Heeze-Leende aan de slag gegaan om dit verantwoord te organiseren. Elk met hun eigen expertise.

‘Met de aanwezige kennis van berichtenverkeer en processen hebben zij ons geholpen het berichtenverkeer beter te organiseren en is het facturatieproces voortvarend opgepakt.’ – Najia Maqdache

Ook werd de samenwerking opgezocht met de financiële afdeling van gemeente Heeze-Leende. Diverse data-analyses zijn uitgevoerd. Voor de eindafrekening werd bijvoorbeeld een verschillenanalyse uitgevoerd op basis van o.a. de door zorgaanbieders aangeleverde productieverklaringen. Geconstateerde verschillen zijn waar nodig direct voor de gemeente opgelost. De data die werd gegenereerd en gerapporteerd leverde de gemeente de gewenste stuur-, en managementinformatie om toekomstig beleid te bepalen.

‘De backoffice expert en consultant van Zorg-Lokaal integreerden heel snel binnen het team en onze gemeente. Heel prettig te merken dat kennis volop werd uitgedragen.’ – Najia Maqdache.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Of spar je graag eens naar oplossingen met een van onze specialisten? Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan. Samen komen we verder in grip op verantwoorde zorg.

Bezoekadres
Wilhelminastraat 39
6131 KM Sittard

Postadres
Postbus 5065
6130 PB Sittard

Meer informatie?
088 007 9494
(ma-vr | 9:00u – 16:30u)

Waarom Verder?
Onze naam is niet voor niks Verder. Wij streven ernaar cliënten in de toekomst nog meer zelf de regie in handen te geven. Het gaat tenslotte om hun leven. Zou het niet mooi zijn als cliënten straks op slechts één plek hoeven te vertellen waar ze behoefte aan hebben? Dat zij van daaruit verder worden geholpen door de juiste instellingen of personen, zonder dat zij de weg moeten zoeken? Onze cliënten verder helpen en hen zelf laten meebouwen aan een financieel gezonde toekomst. Dat is waar wij voor staan en gaan. Wij zijn Verder!

Bent u nieuwsgierig naar Verder?
Kijk dan snel op onze nieuwe website www.verdergroep.nl.

De website van Zorg-Lokaal blijft voorlopig, zodat onze klanten nog in kunnen loggen op het Zorg Portaal. 

Vanaf 1 januari heeft Zorg-Lokaal
een nieuwe naam, namelijk Verder. 

X
Scroll naar boven