Gemeente Arnhem heeft vertrouwen

“Al sinds 2014 belegt onze gemeente de administratieve verwerking van zorglevering en facturatie vanuit de Wmo en Jeugdwet bij Zorg-Lokaal. Gemeente Arnhem werkt vol vertrouwen samen met Zorg-Lokaal aan een steeds betere bedrijfsvoering”. – Menno Hulshoff en Agnes van Pommeren van gemeente Arnhem.

De transitie en alle bijkomende activiteiten binnen het uitvoerings proces van het Sociaal Domein waren omvangrijk en onbekend. Samen met Zorg-Lokaal stonden we voor grote dilemma’s en uitdagingen.  Desondanks zijn wij de eerste jaren redelijk doorgekomen.
 

Goede bedrijfsvoering
Inmiddels ontstaat er ruimte – bij zowel gemeente Arnhem als Zorg-Lokaal – voor doorontwikkeling van administratieve processen met als beoogd resultaat een nog beter lopende bedrijfsvoering. Daarom heeft de gemeente Arnhem ervoor gekozen om de overeenkomst met Zorg-Lokaal te verlengen.
 

Vertrouwen
Hoewel niet alles vlekkeloos is verlopen de afgelopen jaren heeft Zorg-Lokaal ons in spannende tijden ondersteuning en oplossingen geboden. Hierdoor is er vertrouwen ontstaan in zowel de verdere professionalisering van Zorg-Lokaal als in onze samenwerking. Dit geeft onze gemeente vervolgens meer comfort en ook stabiliteit in de uitvoering.
 

Inmiddels heeft Zorg-Lokaal de backoffice zo ingericht dat deze beantwoordt aan de landelijke standaarden. Zoals bijvoorbeeld het berichtenverkeer, waarbij privacy van onze inwoners hoge prioriteit heeft. Aan privacy hecht de gemeente Arnhem grote waarde.
 

websiteOp  8 september 2016 werd de verlenging van de overeenkomst ondertekend en bekrachtigd met een ferme handdruk.
 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Menno Hulshoff en Agnes van Pommeren van gemeente Arnhem.

 

Bezoekadres
Wilhelminastraat 39
6131 KM Sittard

Postadres
Postbus 5065
6130 PB Sittard

Meer informatie?
088 007 9494
(ma-vr | 9:00u – 16:30u)

Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.