Klantteam

Dagelijks staan wij telefonisch en per e-mail paraat voor vragen van zorgaanbieders, cliënten of medewerkers van gemeenten. Voor de operationele uitvoering van onze dienstverlening heeft het gemeente aanspreekpunt direct contact met een Zorg-Lokaal klantteam-manager. Deze klantteam-manager is de spil tussen het gemeentelijk aanspreekpunt en ons klantteam.

Het klantteam bestaat uit experts op het gebied van administratieve en financiële processen, berichtenverkeer, data-analyse en IT. Heeft een medewerker van uw gemeente, een gecontracteerde zorgaanbieder of een cliënt vragen? Wij beantwoorden deze graag. Van vragen over het gebruik van het Zorg-Portaal. Tot vragen van cliënten over hun eigen administratie dossier.

Vragen per e-mail

Vragen kunnen per e-mail gesteld worden via helpdesk@zorg-lokaal.nl. Deze vragen worden van maandag tot en met vrijdag opgepakt door onze backoffice experts.

Telefonische vragen

Via een rechtstreeks helpdesk nummer kunnen zorgaanbieders, cliënten of medewerkers van onze klantgemeenten vragen stellen tussen 9:00 uur tot 16:30 uur.

Vaste sluitingsdagen

De volgende dagen is Zorg-Lokaal gesloten:
Nieuwjaarsdag / Goede Vrijdag / 1e en 2e Paasdag / Koningsdag
Hemelvaartsdag / 1e en 2e Pinksterdag / 1e en 2e Kerstdag


Wil jouw gemeente meer informatie over de helpdesk of onze andere dienstverlening? Vul dan hier je informatieverzoek in.

Vraag hier onze brochure aan

  Bezoekadres
  Wilhelminastraat 39
  6131 KM Sittard

  Postadres
  Postbus 5065
  6130 PB Sittard

  Meer informatie?
  088 007 9494 (ma-vr | 9:00u – 16:30u)

  Scroll naar top

  Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.