Zoek

Dienstenvoucher

Wil jouw gemeente extra ondersteuning geven aan huishoudens middels dienstenvouchers? Onze technische (softwarematige) en administratieve oplossing maakt dit mogelijk. Voor een succesvolle invulling is het gemeentebeleid leidend. Met ons toegankelijk digitaal dienstenvoucher-portaal en onze backoffice ontzorgen we uw gemeente, de dienstverlener en de burger.

Aan de slag

Eenmaal gekozen voor de dienstenvoucher dan kan deze direct bij jouw gemeente worden ingevoerd. Voor en met jouw gemeente implementeert onze consultant de dienstenvoucher, volledig afgestemd op gemeentelijke kaders.

Gemeenten ontzorgd

Voor jouw gemeente verzorgen we de gehele administratie rondom extra ondersteuning. Van de aankoop, financiële afhandeling tot en met de levering van stuur– en managementinformatie.

Het proces van dienstenvoucheraankoop door de burger tot en met het declareren door de dienstverlener verloopt volledig digitaal via up-to-date software. Deze software is veilig, gestandaardiseerd en gemakkelijk in gebruik.

De Zorg-Lokaal backoffice beheert de eigen bijdrage die de burger afdraagt en betaalt dienstverleners uit. Voor vragen van gemeenten, burgers en dienstverleners zijn wij telefonisch en per e-mail van maandag tot en met vrijdag, 9:00uur tot 16:30uur bereikbaar.

Jaarlijks geeft Zorg-Lokaal gemeenten een controleverklaring af over het uitgevoerde administratieve proces.

Uit het dienstenvoucher-portaal kan jouw gemeente data genereren. Deze data geeft inzicht in de extra ondersteuningsbehoefte van uw burgers en in de geleverde ondersteuning.

Burgers geholpen

De dienstenvoucher kan ingezet worden voor verschillende doelgroepen die behoefte hebben aan extra ondersteuning. Gemeenten zetten de dienstenvoucher bijvoorbeeld in voor:

Jouw gemeente bepaalt de doelgroepen, de aankoopvoorwaarden die voor deze doelgroepen gelden en welke dienstverleners ondersteuning mogen bieden.

De dienstenvoucher biedt mogelijkheden om zowel tarieven van gecontracteerde dienstverleners als de eigen bijdrage per doelgroep te differentiëren.

Inmiddels werd de dienstenvoucher bij meer dan 20 organisatie geïmplementeerd door een van onze consultants. Wil jouw gemeenten meer informatie over de dienstenvoucher of een van onze andere dienstverleningen? Vraag dan hier de gewenste informatie aan.

Vraag hier onze brochure aan

  Bezoekadres
  Wilhelminastraat 41
  6131 KM Sittard

  Postadres
  Postbus 5065
  6130 PB Sittard

  Meer informatie?
  088 007 9494 (ma-vr | 9:00u – 16:30u)

  Waarom Verder?
  Onze naam is niet voor niks Verder. Wij streven ernaar cliënten in de toekomst nog meer zelf de regie in handen te geven. Het gaat tenslotte om hun leven. Zou het niet mooi zijn als cliënten straks op slechts één plek hoeven te vertellen waar ze behoefte aan hebben? Dat zij van daaruit verder worden geholpen door de juiste instellingen of personen, zonder dat zij de weg moeten zoeken? Onze cliënten verder helpen en hen zelf laten meebouwen aan een financieel gezonde toekomst. Dat is waar wij voor staan en gaan. Wij zijn Verder!

  Bent u nieuwsgierig naar Verder?
  Kijk dan snel op onze nieuwe website www.verdergroep.nl.

  De website van Zorg-Lokaal blijft voorlopig, zodat onze klanten nog in kunnen loggen op het Zorg Portaal. 

  Vanaf 1 januari heeft Zorg-Lokaal
  een nieuwe naam, namelijk Verder. 

  X
  Scroll naar boven