Zoek

Klanten waarderen Zorg-Lokaal gemiddeld met een 8,4.

Diensten

Verantwoorde zorg begint bij de basis. Wij helpen gemeenten al 15 jaar lang de administratieve processen rond Wmo en Jeugdwet goed in te richten. Dat geeft grip, voorkomt fouten en zorgt voor efficiëntie. Zorgaanbieders krijgen bijvoorbeeld snel en tijdig betaald. En de (verplichte) financiële verantwoording van zorginzet is geen punt meer. Wij stroomlijnen de (administratieve) processen op locatie. Of nemen die op afstand volledig uit handen met onze eigen ontwikkelde applicatie. Altijd volgens de laatste normen. Met oog voor de burger.

Wij staan graag naast onze klant. Soms letterlijk, door bij gemeenten in huis te ondersteunen via een abonnement of op projectmatige basis. Soms figuurlijk, wanneer we als inhoudelijk expert aan tafel schuiven om mee te denken over nieuwe oplossingen. Ook nadat ons project is afgerond, blijven we betrokken. Bijvoorbeeld om cijfers en rapportages door te nemen. Of wanneer de dynamiek rond Wmo en Jeugdwet vraagt om aanpassingen in processen. Ook dan staan we klaar. Samen komen we verder.

Waarom Verder?
Onze naam is niet voor niks Verder. Wij streven ernaar cliënten in de toekomst nog meer zelf de regie in handen te geven. Het gaat tenslotte om hun leven. Zou het niet mooi zijn als cliënten straks op slechts één plek hoeven te vertellen waar ze behoefte aan hebben? Dat zij van daaruit verder worden geholpen door de juiste instellingen of personen, zonder dat zij de weg moeten zoeken? Onze cliënten verder helpen en hen zelf laten meebouwen aan een financieel gezonde toekomst. Dat is waar wij voor staan en gaan. Wij zijn Verder!

Bent u nieuwsgierig naar Verder?
Kijk dan snel op onze nieuwe website www.verdergroep.nl.

De website van Zorg-Lokaal blijft voorlopig, zodat onze klanten nog in kunnen loggen op het Zorg Portaal. 

Vanaf 1 januari heeft Zorg-Lokaal
een nieuwe naam, namelijk Verder. 

X
Scroll naar boven