Zoek

Klanten waarderen Zorg-Lokaal gemiddeld met een 8,4.

Data analyse en advies

Om de Wmo en Jeugdwet uit te voeren, hebben gemeenten te maken met een enorme hoeveelheid data. In die data schuilt interessante stuurinformatie, maar het is niet gemakkelijk om dat direct te zien. Zorg-Lokaal biedt daarom een dashboard aan. Door data te vertalen naar visuals worden de gegevens gestructureerd inzichtelijk gemaakt en worden trends en patronen zichtbaar.

Of het nu gaat om analyse en advies op een specifiek Wmo of Jeugdwet vraagstuk of het bouwen van rapporten en dashboards in power BI? Maar ook tableau ten behoeve van het sociaal domein. Onze sociaal- en resultaatgerichte medewerkers met kennis van applicaties, processen en relevante wetgeving binnen het sociaal domein, staan voor je klaar.

Waarom Verder?
Onze naam is niet voor niks Verder. Wij streven ernaar cliënten in de toekomst nog meer zelf de regie in handen te geven. Het gaat tenslotte om hun leven. Zou het niet mooi zijn als cliënten straks op slechts één plek hoeven te vertellen waar ze behoefte aan hebben? Dat zij van daaruit verder worden geholpen door de juiste instellingen of personen, zonder dat zij de weg moeten zoeken? Onze cliënten verder helpen en hen zelf laten meebouwen aan een financieel gezonde toekomst. Dat is waar wij voor staan en gaan. Wij zijn Verder!

Bent u nieuwsgierig naar Verder?
Kijk dan snel op onze nieuwe website www.verdergroep.nl.

De website van Zorg-Lokaal blijft voorlopig, zodat onze klanten nog in kunnen loggen op het Zorg Portaal. 

Vanaf 1 januari heeft Zorg-Lokaal
een nieuwe naam, namelijk Verder. 

X
Scroll naar boven