Welkom consultant Kay!

Als telg uit een ondernemersgezin zit hard werken en toekomstgericht kijken in Kays’ DNA. Zorgen voor elkaar staat bij haar hoog in het vaandel. Bij diverse organisaties zorgde Kay voor goed lopende administratieve processen en het organiseren van kwalitatieve zorg. Sinds 1 februari 2020 zet ze haar expertise in bij Zorg-Lokaal om Nederlandse gemeenten te helpen grip op verantwoorde zorginzet te krijgen en houden. Welkom Kay!

“Het is belangrijk dat inwoners vanuit gemeenten de zorg en ondersteuning krijgen die er toe doet”, zegt onze nieuwe consultant Kay. “Dat kan alleen als gemeenten weten of de inwoners ook echt zijn geholpen met zorg of ondersteuning die ze kregen.  Dit inzicht is er als gestuurd wordt op basis van betrouwbare data. En om betrouwbare data te genereren moet de basis op orde zijn.”  

Met resultaat

Als het administratieve proces niet op orde is, kan er geen betrouwbare data voor stuurinformatie worden gegenereerd. Informatie om te sturen op contractmanagement bijvoorbeeld. Als backoffice administratie coördinator gaf ze vanaf het eerste uur vorm aan de Wmo transitie in 2015. Uit eigen ervaring weet Kay dus precies wat er komt kijken bij het optimaal organiseren van administratieve processen. Door goed samenwerken en het stellen van heldere doelen zorgde ze ervoor dat een compleet nieuwe administratief proces zo optimaal mogelijk verliep. Samen met collega’s werden achterstanden weggewerkt en inzichten gecreëerd.

Kwaliteit voorop

Voor regio Limburg Noord, GGD Noordoost Gelderland en later ook het Kenniscentrum adviseerde Kay over rechtmatigheid en toezicht op kwalitatieve Wmo zorginzet. Van het signaleren en acteren bij kwaliteit in zorgverlening en zorgfraude tot en met het efficiënter inrichten van werkprocessen rondom rechtmatigheid. Binnen de schuldhulpverlening ervoer Kay de voldoening als cliënten resultaat behaalde. Dankzij verkregen inzicht kregen cliënten de ondersteuning die nodig was en bleven zij uit de schulden. Een resultaat dat telt. 

Advies en ondersteuning

Kan uw gemeente advies en ondersteuning gebruiken bij het op orde brengen en houden van administratieve processen? Kay en onze andere consultants staan graag voor u klaar. Bijvoorbeeld voor een maatwerkscan. Een maatwerkscan geeft uw gemeente of regio advies op maat om het proces inkoop, uitvoering tot en met data-analyse verantwoord te organiseren. 

20200206

Bezoekadres
Wilhelminastraat 39
6131 KM Sittard

Postadres
Postbus 5065
6130 PB Sittard

Meer informatie?
088 007 9494
(ma-vr | 9:00u – 16:30u)

Wil uw gemeente meer informatie?  Neem dan via onderstaande button contact met ons op.  

Scroll naar top