Maak kennis met de consultants van Zorg-Lokaal

Consultants Zorg-Lokaal
De consultants van Zorg-Lokaal adviseren en ondersteunen gemeenten bij het krijgen én houden van grip op verantwoorde zorg. Benieuwd naar ieders eigen expertises en hoe ze jou kunnen helpen? Maak dan nu kennis met de consultants van Zorg-Lokaal.
De consultants

Zorg-Lokaal staat voor grip op verantwoorde zorg. Grip vergroot de voorspelbaarheid van uitkomsten en biedt sturingsmogelijkheden, waardoor een betere kwaliteit van zorg mogelijk is en kosten kunnen worden bespaard. Dit draagt bij aan de rechtmatig- en doelmatigheid van zorglevering binnen het sociaal domein (Wmo en/of Jeugdwet).

De consultants van Zorg-Lokaal adviseren en ondersteunen gemeenten hier op diverse manieren bij. Onderstaand maak je middels de ‘Kaart van consultancy’ kennis met de consultants van Zorg-Lokaal.

Consultancy Zorg-Lokaal

Consultancy Zorg-Lokaal

Afbeelding 1: Kaart van consultancy

Meer informatie?

Ja! Ik wil ook grip krijgen én houden op verantwoorde zorg. Aarzel dan niet om met een van onze consultants contact op te nemen en stuur ze een LinkedIn connectieverzoek. Of neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Bezoekadres
Wilhelminastraat 39
6131 KM Sittard

Postadres
Postbus 5065
6130 PB Sittard

Meer informatie?
088 007 9494
(ma-vr | 9:00u – 16:30u)

Wil uw gemeente meer informatie?  Neem dan via onderstaande button contact met ons op.  

Scroll naar top