Zoek

Klanten waarderen Zorg-Lokaal gemiddeld met een 8,4.

Consultancy

Met onze kennis van applicaties, processen en relevante wetgeving Wmo en Jeugdwet zijn wij expert in het organiseren van het administratieve proces binnen het sociaal domein. En in het verbeteren ervan. Onze goede relatie met ketenpartners helpt daarbij. Wij verbeteren onze diensten continu en zoeken naar slimme samenwerkingsverbanden met nieuwe partners. Zo ontwikkelen wij ons steeds verder als full-service dienstverlener. Ook helpen wij gemeenten bij de organisatie en uitvoering van jaarrekeningcontroles, financiële jaar- en prestatieverantwoording Wmo en Jeugdwet. Van toegang tot toezicht, wij ontzorgen het gehele proces.

Wij staan graag naast onze klant. Soms letterlijk, door bij gemeenten in huis te ondersteunen via een abonnement of op projectmatige basis. Soms figuurlijk, wanneer we als inhoudelijk expert aan tafel schuiven om mee te denken over nieuwe oplossingen. Ook nadat ons project is afgerond, blijven we betrokken. Bijvoorbeeld om cijfers en rapportages door te nemen. Of wanneer de dynamiek rond Wmo en Jeugdwet vraagt om aanpassingen in processen. Ook dan staan onze consultants, data-analisten en backoffice experts klaar. Samen met gemeenten dragen we dagelijks bij aan verantwoorde zorg voor iedere burger.

Vraag hier onze brochure aan

  Waarom Verder?
  Onze naam is niet voor niks Verder. Wij streven ernaar cliënten in de toekomst nog meer zelf de regie in handen te geven. Het gaat tenslotte om hun leven. Zou het niet mooi zijn als cliënten straks op slechts één plek hoeven te vertellen waar ze behoefte aan hebben? Dat zij van daaruit verder worden geholpen door de juiste instellingen of personen, zonder dat zij de weg moeten zoeken? Onze cliënten verder helpen en hen zelf laten meebouwen aan een financieel gezonde toekomst. Dat is waar wij voor staan en gaan. Wij zijn Verder!

  Bent u nieuwsgierig naar Verder?
  Kijk dan snel op onze nieuwe website www.verdergroep.nl.

  De website van Zorg-Lokaal blijft voorlopig, zodat onze klanten nog in kunnen loggen op het Zorg Portaal. 

  Vanaf 1 januari heeft Zorg-Lokaal
  een nieuwe naam, namelijk Verder. 

  X
  Scroll naar boven