iJw/iWmo platform Zorg-Portaal

Met ons iJw/iWmo platform Zorg-Portaal faciliteren we dat gemeenten en zorgaanbieders middels berichtenverkeer kunnen communiceren over zorginzet. Berichten voor het verwerken van zorgtoewijzingen en mutaties, voor het verwerken van zorglevering en voor het verwerken van declaraties. Onze IT-experts zorgen ervoor dat het Zorg-Portaal continue up-to-date is . 

Eigen beheer

Ons Zorg-Portaal is namens gemeenten via GGK aangesloten op het berichtenverkeer (VECOZO beveiligd).

Alle gebruikers van ons digitale platform ontvangen na registratie op het Zorg-Portaal een wachtwoord voor toegang tot informatiepagina Zorg-Portaal info en meer. Hier worden gebruikers geïnformeerd over Zorg-Portaal functionaliteiten en ontwikkelingen.

Met ons up-to-date Zorg-Portaal en onze backoffice nemen we Nederlandse gemeenten de uitvoering van administratieve processen uit handen.

Groene Vink 2.3 (iStandaarden)
 Aangesloten via GGK
Beveiligd via VECOZO
Directe toegang
Helpdesk | ma t/m vrij van 9:00u – 16:30u

Up-to-date

Onze IT-experts zorgen ervoor dat de Zorg-Portaal functionaliteiten continue aansluiten op de landelijke i-Standaarden, zodat de volgende berichten worden verwerkt:
  • 301/302/315/316
Voor het verwerken van zorgtoewijzingen en mutaties;
  • 305/306/307/308
Voor het verwerken van zorglevering;
  • 303/304

Voor het verwerken van declaraties.

Wil uw gemeente meer weten over het Zorg-Portaal of over het uitbesteden van administratieve processen rondom de Wmo en/of Jeugdwet? Vraag dan hier de gewenste informatie aan.

Vraag hier onze brochure aan

Bezoekadres
Wilhelminastraat 39
6131 KM Sittard

Postadres
Postbus 5065
6130 PB Sittard

Meer informatie?
088 007 9494 (ma-vr | 9:00u – 16:30u)

Scroll naar top