Kampt jouw gemeente met werkachterstanden? Wij staan voor je klaar!

Werkachterstanden gemeenten
De zomerperiode nadert. Medewerkers gaan op vakantie. En de capaciteit om achterstanden aan te pakken is niet in huis. Zorg-Lokaal helpt en ondersteunt je graag om deze situatie onder controle te krijgen.
Wmo en Jeugdwet

In het dynamische speelveld van de Wmo en Jeugdwet ligt er continu veel werk bij de front- en backoffice. Deze hoeveelheid kan tijdens de zomerperiode alleen maar oplopen vanwege minder personele capaciteit. Met als gevolg steeds meer achterstanden bij administratieve werkzaamheden. Middels insourcing helpen en ondersteunen wij om deze situatie onder controle te krijgen.

‘’Door diverse omstandigheden, waaronder personele onderbezetting was er een achterstand ontstaan bij het verwerken van het berichtenverkeer. Zorg-Lokaal ondersteunt momenteel bij het wegwerken van deze achterstanden en doet dit op deskundige wijze. Hierbij stellen zij een consultant beschikbaar met ruime kennis van het berichtenverkeer en van verschillende ICT-systemen. In ons geval Suite 4 Sociaal Domein. Daarnaast ondersteunt ook de backoffice van Zorg-Lokaal, waarbij de consultant zorgt voor de aansturing. Op deze manier is de achterstand in korte tijd aanzienlijk ingelopen.’’ – Gemeente Helmond

Wat bieden wij?

Wij staan voor je klaar om te helpen en te ondersteunen bij de front- en backoffice werkzaamheden van jouw gemeente. Dit door extra capaciteit, kennis, continuïteit en kwaliteit.

  • Extra capaciteit tijdens de vakantieperiode of bij capaciteitsproblemen.
  • Kennis over het berichtenverkeer en de afhandeling van de administratieve processen.
  • Continuïteit bij de afhandeling van werkzaamheden.
  • Kwaliteit bij het uitvoeren en optimaliseren van de administratieve processen.
Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen? Of spar je graag eens naar oplossingen met een van onze specialisten? Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan. Samen komen we verder in grip op verantwoorde zorg.

Bezoekadres
Wilhelminastraat 39
6131 KM Sittard

Postadres
Postbus 5065
6130 PB Sittard

Meer informatie?
088 007 9494
(ma-vr | 9:00u – 16:30u)

Wil uw gemeente meer informatie?  Neem dan via onderstaande button contact met ons op.  

Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.