Gita staat klaar voor al jouw vragen!

Interview Gita
Gita Krisciunaite is medewerker front- en backoffice binnen het sociaal domein bij Zorg-Lokaal. In haar rol draagt ze dagelijks bij aan grip op verantwoorde zorg voor iedere burger en staat ze klaar voor al jouw vragen. In dit blog vatten we een kort interview met Gita samen.
Wie is Gita?

Ik ben Gita Krisciunaite en al meer dan 10 jaar medewerker van het klantteam en de helpdesk bij Zorg-Lokaal. Het is mijn streven om op een zo goed mogelijke en begrijpelijke manier mensen verder te helpen. Of ze nu een vraag hebben over een vergoeding of over Pgb gerelateerde vragen. Ik sta voor ze klaar.

Wat maakt je werk bij Zorg-Lokaal zo leuk?

Mijn werk vind ik heel leuk en ik doe het elke dag met veel plezier. Elke dag is anders, je weet namelijk nooit wie je aan de lijn krijgt en welke vraag er wordt gesteld. Vooral moeilijke telefonische gesprekken vind ik een echte uitdaging.

Mijn dag kan dan niet meer stuk als iemand mij een compliment geeft, zoals: ’wat heb jij mij goed geholpen.’

Meer informatie?

Wil jij meer weten over de diensten van Zorg-Lokaal of ga je graag eens het gesprek aan met een van onze experts binnen het sociaal domein? Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Bezoekadres
Wilhelminastraat 39
6131 KM Sittard

Postadres
Postbus 5065
6130 PB Sittard

Meer informatie?
088 007 9494
(ma-vr | 9:00u – 16:30u)

Scroll naar boven