Whitepaper | Op weg naar expertise in toegepaste rechtmatigheid

Rechtmatigheid
Rechtmatigheid is een krachtige en waardevolle ingang om uitgaven binnen de Wmo en/of Jeugdwet te beheersen en de kwaliteit van de ondersteuning te borgen.
Whitepaper

Deze whitepaper is gebaseerd op het in de praktijk onderzoeken van en werken aan kwaliteit in de Wmo en/of Jeugdwet in de afgelopen jaren.

Gemeenten staan namelijk voor de uitdaging om de uitgaven binnen de Wmo en/of Jeugdwet te beheersen en de kwaliteit van de ondersteuning te borgen. Het optimaal gebruikmaken van rechtmatigheid is een manier om transformatie, waardecreatie, kostenbeheersing en kwaliteit te verbeteren. Dat geldt zowel op aanbieders- als op cliëntniveau. En, zowel bij zorg in natura als bij zorg georganiseerd vanuit een persoonsgebonden budget.

Download nu

Ja! Ik wil ook grip krijgen én houden op verantwoorde zorg en ben benieuwd hoe ik rechtmatigheid kan inzetten om uitgaven binnen de Wmo en/of Jeugdwet te beheersen en de kwaliteit van de ondersteuning te borgen. Download dan hier onze whitepaper en neem bij vragen vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Bezoekadres
Wilhelminastraat 39
6131 KM Sittard

Postadres
Postbus 5065
6130 PB Sittard

Meer informatie?
088 007 9494
(ma-vr | 9:00u – 16:30u)

Wil uw gemeente meer informatie?  Neem dan via onderstaande button contact met ons op.  

Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.