Whitepaper | Hoe ga je om met financiële tekorten?

Financiële tekorten
Middels deze whitepaper willen wij graag laten zien hoe jij als gemeente de grip op verantwoorde zorg terugkrijgt. Het is ons doel om gemeenten te ondersteunen bij het uitvoeren van de complexe administratieve processen binnen het sociaal domein, zodat iedereen van Toegang tot Toezicht is gericht op het verbeteren van zorg.
Whitepaper

Bijna alle gemeenten verwachten een begrotingstekort in 2021, waarvan een grote kostenpost het sociaal domein is. Met name de uitgaven voor de Jeugdzorg dragen enorm bij aan het begrotingstekort. Maar hoe kunnen oplopende tekorten inzichtelijk worden gebracht, zodat gemeenten weer grip op uitgaven krijgen?

Dit kan door middel van georganiseerde bedrijfsvoeringsprocessen, betrouwbare data en door middel van stuur- en managementinformatie. Op deze manier krijgen gemeenten meer grip op oplopende tekorten.

Download nu

Ja! Ik wil ook grip krijgen én houden op verantwoorde zorg en ben benieuwd hoe Zorg-Lokaal mij kan helpen met betrekking tot uitbesteden binnen de Wmo en/of Jeugdwet. Download dan hier onze whitepaper en neem bij vragen vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Bezoekadres
Wilhelminastraat 39
6131 KM Sittard

Postadres
Postbus 5065
6130 PB Sittard

Meer informatie?
088 007 9494
(ma-vr | 9:00u – 16:30u)

Wil uw gemeente meer informatie?  Neem dan via onderstaande button contact met ons op.  

Scroll naar top

Om deze website goed te laten werken maken we gebruik van cookies.